середа, 22 травня 2024 р.

Як допомогти дитині пережити стресові події? Освітній серіал для підлітків «Ден і Рора проти корпорації С»

 Пропоную Вам  відео- анімований комікс, який розповідає підліткам про важливість піклування про ментальне здоров’я.  

Сюжет коміксу розгортається в уявному світі — густонаселеному метрополісі Честнат-сіті, в якому впізнаємо натяки на Київ. Реальність, в якій існує світ коміксу — це мікс фентезі та наукової фантастики з візуальними дрібками аніме та стім-панку. Тому цей світ населяють як люди, так і ельфи, гобліни, орки та інші створіння, які живуть у гармонії. Це відносно недалеке майбутнє, ера технологій, але живі істоти досі переважають над штучним інтелектом і насамперед лишаються живими істотами, які мають почуття, емоції, фізичне й ментальне здоров’я.

Колись квітучий і прогресивний Честнат-сіті, місто каштанів, втратив свої кольори — його мешканців дедалі більше поглинають стрес, напруга та гнітюче відчуття безперспективності, викликані небувалою кількістю проблем: дороги паралізовані заторами, місто страждає через блекаути та інші комунальні негаразди, сварки, агресія і взаємні звинувачення стали буденністю. За бідами, які звалилися на метрополіс, стоїть злий геній-науковець. Багато років тому місто відвернулося від нього — хлопцю було зле, зелені парки, каштани, вишукані скляні хмарочоси більше не тішили його око, але місто лише насміхалося над ним, навіть рідний брат називав його «слабаком». Тож він пішов, але пообіцяв собі, що докладе зусиль, аби кожен житель Честнат-сіті дізнався, що таке стрес, тривожність, панічні атаки, депресія.
Пара допитливих друзів-підлітків і колишній вчений влаштують власне розслідування довкола подій у місті — дізнаються справжню історію злого генія та врятують метрополіс. Їхній справі перешкоджатимуть не тільки посіпаки науковця, а й стрес, який поглинає місто, тож без знань про підтримку ментального здоров’я тут ніяк. 
 

Пропоную передивитися всі 7 серій тут: 

запис освітнього серіалу для підлітків «Ден і Рора проти корпорації С» https://www.youtube.com/playlist?list=PLC_UdmXsjq2ceMYVM6IUZVl2G1 Li1zFpw