субота, 21 січня 2023 р.

#ДИСТАНЦІЙНИЙТИМБІЛДІНГ

#ДИСТАНЦІЙНИЙТИМБІЛДІНГ 

 Запровадження дистанційного навчання в умовах пандемії COVID-19 призвело до порушень контактів між учнями, згуртованості учнівських колективів/груп. Адже онлайн хоча і дає нові можливості, проте діти можуть почувати себе ізольовано, сумувати за друзями та вчителями.  
 Повномасштабне вторгнення російської федерації посилило актуальність  проблеми згуртованості учнівських колективів, надання учнями дружньої підтримки один одному. А тому сьогодні, коли діти знову навчаються дистанційно, важливо нагадувати їм, що вони не самі: всі разом – вони спільнота.  
З огляду на зазначене, в області запроваджено обласну акцію «Дистанційний тимбілдінг».  Мета акції – сприяти формуванню почуття спільності, позитивного психологічного клімату в учнівських колективах. Акція проводиться з 21.01.2023 до 20.03.2023. Період акції охоплює такі дати:
21 січня – Міжнародний день обіймів;   
14 лютого  –  Міжнародний день усіх закоханих; 
17 лютого – День спонтанного прояву доброти;   
1 березня – Всесвітній день компліменту;      
20 березня – Міжнародний день щастя.   
   Дати початку та завершення акції створюють своєрідний ланцюжок, поєднуючи активності, що спрямовані на реалізацію її мети. Ці активності можна провести у формі  обміну фотографіями, марафонів, чатів для натхнення, віртуальних зустрічей («Як добре ти знаєш однокласників?», «Затишний вечір», «Поділися тим, що любиш»), онлайн-челенджів або будь-яких інших форм, що допоможуть підтримати учнів у цей непростий час та подарувати таке важливе відчуття єднання. 
 Рекомендуємо при висвітленні акції в соціальній мережі користуватися хештегом #ДИСТАНЦІЙНИЙТИМБІЛДІНГ.

Немає коментарів:

Дописати коментар