вівторок, 23 квітня 2024 р.

Тиждень психології 2024

🧐
 #Тижденьпсихології марафон спілкування, яскравих подій, і можливо відкриття нових можливостей у собі з допомогою психологічних практик. І давайте, спочатку розберемося: 
👆 Що ж таке психологія і навіщо вона нам взагалі потрібна???????👆

1.Психологія – це наука, яка вивчає свідомість і психіку людини( емоції, почуття, думки, властивості особистості, характер, здібності, інтереси).!!!

2. Скажемо так 👆 - ця наука має багато граней і не є точною. Адже не можна просто так прийти до психолога і попросити переключити свідомість з глибокої депресії в радісне сприйняття світу і націленість на успіх. Це вже не до психолога!!! Психологія вимагає роботи двох – людини і психолога.👆👆👆👆

3. Навіщо потрібна психологія в житті людини? Можна і без неї...Можливо)))) Але❗❗❗❗
Кожен з нас індивідуальний. Ми живемо в соціумі, щодня стикаємося з різними подіями, отримуємо великі дози інформації. Ми намагаємося взаємодіяти з іншими людьми. І все – від виховання до відносин на роботі, впливає на нас, може залишити глибокий слід.
Психологія допомагає краще пізнати себе, зрозуміти причини своїх переживань і навчитися справлятися з ними. Вона дає необхідний поштовх тим, хто намагається змінити своє життя, оговтатися від травмуючих подій минулого.

4. За допомогою психології можна:
✅ Навчитися прислухатися до себе❗
✅ Дізнаватися причину своїх переживань, шукати її в своїй свідомості і працювати з нею❗
✅ Пізнавати свою індивідуальність❗
✅ Позбутися від депресивних станів❗
✅ Вирішити глибокі емоційні проблеми❗


Немає коментарів:

Дописати коментар