Проєкт "Завжди поруч" для педагогів

Батьківськам

Педагогам

цікавинки психології

Сторінки

середа, 2 жовтня 2024 р.

Квадробіка - добре🧐🧐🧐чи все ж таки погано❓❓

Квадробіка - добре🧐🧐🧐чи все ж таки погано❓❓Згадайте раніше ми одягали костюмчики звірят і танцювали біля ялинки..Згадали😅😅(да і дітей продовжуємо одягати у костюмчики на новорічні свята). А діти створили соціальну субкультуру, яка набирає обертів у соціальних мережах. 🐶🐱🐨. 
          ❗Це абсолютно нова субкультура в українському просторі, тож викликає у батьків як легке занепокоєння, так і відвертий страх і супротив. Олії у вогонь підливає обговорення в соцмережах випадків агресії квадроберів — мовляв, підлітки в костюмах накидаються на перехожих, імітуючи агресивних диких тварин. 👆👆👆А деякі діти буцім-то настільки вживаються у роль тварин, що зважуються на дегустацію собачого чи котячого корму, носіння ошийників. Але все вищеописане — радше, рідкість і крайнощі.
          🤗На мою думку  батькам треба більше почитати про цю течію, обговорити цікаві моменти з дітьми — це хороший крок до формування атмосфери довіри. А якщо ви й продовжите хвилюватися - памятайте: участь у субкультурах це, зазвичай, ненадовго. Тож наберіться терпіння, є всі шанси, що це скоро мине, якщо не протистояти і не забороняти.
 
А ви за чи проти цієї субкультури????

Немає коментарів:

Дописати коментар